• Latest News

    Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

    Βενιζέλος για Τσίπρα: Είτε τελεί σε σύγχυση, είτε είναι ωμός ψεύτης

    «Με το μνημόνιο του γλύφει εκεί που έφτυνε και παρακαλάει να συμπληρωθεί το PSI και τα συνακόλουθα μέτρα. Αυτό και μόνο δείχνει είτε ότι τελεί σε απόλυτη σύγχυση, είτε ότι είναι ανερυθρίαστος και ωμός ψεύτης. Είτε και τα δυο», σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη.
    «Όποιος αναρωτιέται γιατί ο κ. Τσίπρας και η παρέα του θεωρούσε και θεωρεί πάντα εμένα ως το βασικό εμπόδιο στην τυχοδιωκτική του διαδρομή, που ήδη έβλαψε βαθειά τη χώρα, μπορεί να δει το βίντεο με τις κοινοβουλευτικές ομιλίες μου από τις ευρωεκλογές έως σήμερα, αλλά και τις τοποθετήσεις μου τα τελευταία πέντε χρόνια και να θυμηθεί ή να αναζητήσει τι έλεγε και τι έκανε ο κ. Τσίπρας», συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε ότι με τον τρόπο αυτό θα διαπιστωθεί πολύ εύκολα ποιος έλεγε και λέει αλήθεια και ποιος ψέμματα. «Ποιος αγωνιζόταν και αγωνίζεται στο όνομα του εθνικού συμφέροντος και ποιος έπαιζε και παίζει στο όνομα της μικροκομματικής ιδιοτέλειας. Ποιος έλεγε και λέει με ακρίβεια πού βρισκόμαστε και πού πηγαίνουμε ως χώρα και ποιος δεν είχε ούτε έχει καμία αίσθηση των συσχετισμών, των κινδύνων και της διεθνούς πραγματικότητας. Ποιος προειδοποιούσε για την επικείμενη πρόσκρουση στα βράχια και ποιος οδήγησε τη χώρα στα βράχια», τόνισε ενώ υποστήριξε ότι όλα όσα έκανε, εξέφραζαν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και των κυβερνητικών σχημάτων στα οποία αυτό μετείχε τα δύσκολα χρόνια της βαρειάς ιστορικής ευθύνης. Ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «προσβάλει τη σημερινή Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και όλα τα άλλα στελέχη του, που από θέσεις κυβερνητικά και κοινοβουλευτικά υπεύθυνες μετείχαν σε αυτήν την συλλογική προσπάθεια, όταν εστιάζει τις επιθέσεις του σε εμένα».
    Και καταλήγει ο Ευαγγελος Βενιζέλος: «Το άκρως απίθανο είναι ότι τώρα που ο κ. Τσίπρας έχει επενδύσει όλες τις προσδοκίες του για το δημόσιο χρέος στην εφαρμογή των δεσμεύσεων του Eurogroup του 2012 και στη συμπλήρωση του κουρέματος και της αναδιάρθρωσης που επιτεύχθηκε το 2012, επιτίθεται και πάλι λεκτικά στα όσα έγιναν τότε με άξονα το PSI».

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Βενιζέλος για Τσίπρα: Είτε τελεί σε σύγχυση, είτε είναι ωμός ψεύτης Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top