• Latest News

    Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

    Ραχήλ Μακρή: «Αλέξη, είσαι συνεταιράκι με το Μεϊμαράκη»

    Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν υποψήφια με την Λαϊκή Ενότητα, επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ότι ακολουθεί τα βήματα του Σαμαρά και ότι «διώχνει» την τρόικα με την οποία συνυπέγραψε το τρίτο μνημόνιο, συμβιβαζόμενος χωρίς να συμβιβάζεται.

    Με το πολιτικό θερμόμετρο να χτυπά κόκκινο και τη Ραχήλ Μακρή να μπαίνει στην εκλογική μάχη με τη σημαία του Παναγιώτη Λαφαζάνη και να διεκδικεί τη ψήφο των πολιτών στην Αττική φουντώνει ως φαίνεται ο πόλεμος στα χαρακώματα με τους πρώην…ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και νυν Λαφαζανικούς. Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει εκλογική περιφέρεια και εξαπολύει στη σκιά των δηλώσεων Τσίπρα από τη ΔΕΘ νέο λίβελο εναντίον του ενώ δε διστάζει να τον αποκαλέσει… συναιτεράκι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

    Η Ραχήλ Μακρή εξαπολύει τα βέλη της εναντίον του πρώην πρωθυπουργού λέγοντας ότι: «Ο Τσίπρας στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στα βήματα του Σαμαρά διώχνει την Τρόικα με την οποία συνυπέγραψε το 3ο μνημόνιο συμβιβαζόμενος χωρίς να συμβιβάζεται. Οι πολίτες δεν πιστεύουν ξανά τα παράλληλα προγράμματα συνεργασίας και αντίστασης στους τοκογλύφους που προτείνεις στο δρόμο που άνοιξαν οι Σαμαροβενιζελικοί επικοινωνιολόγοι».


    Συνεχίζοντας στο ίδιο επιθετικό ύφος, επισημαίνει ότι: «Οι «κομματικοί ταγματάρχες» στα ΜΜΕ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την απώλεια των εννοιών της ριζοσπαστικής και της αριστεράς με τις ψήφους της ΝΔ, του Ποταμιού, των ΑΝΕΛ και του ΠΑΣΟΚ στο τρίτο μνημόνιο. Όλοι όσοι μείναμε πιστοί στις προεκλογικές μας υποσχέσεις συνεχίζουμε τον αγώνα του ΟΧΙ που δεν σεβάστηκαν οι Καμμένος-Τσίπρας».

    «Στον αγώνα απαιτούνται θυσίες αλλά όχι η θυσία των πολιτών. Συνεπής στη κοινή προσπάθεια κλήθηκα να αφήσω την σιγουριά των 13.000 πολιτών της Κοζάνης, που με τίμησαν αναγνωρίζοντας τη συνέπεια στον αντιμνημονιακό αγώνα για την προδήλως μη εκλόγιμη δεύτερη θέση της εκλογικής περιφέρειας Αττικής.

    Παρόλα αυτά οι πολίτες στην Κοζάνη παραμένουν στην καρδιά μου και θα αποτελέσω γέφυρα του ΟΧΙ αυτών των πολιτών με το ΟΧΙ των πολιτών της εκλογικής περιφέρειας Αττικής για την αποτίναξη των πολιτικών λιτότητας που βάζουν λουκέτα στις επιχειρήσεις, εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και ύστερα τους πουλούν την παλαιοκομματική σαπίλα με νέο περιτύλιγμα ροζ αποχρώσεων» επισημαίνει η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

    «Έχει όριο ο εμπαιγμός Αλέξη Τσίπρα και η πόλωση που κανονίζεις με το συνεταιράκι σου Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την εγκαθίδρυση του μνημονιακού τόξου χωρίς αντιπολίτευση», καταλήγει στη δήλωσή της η κ. Μακρή.
    πηγή

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ραχήλ Μακρή: «Αλέξη, είσαι συνεταιράκι με το Μεϊμαράκη» Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top