• Latest News

    Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

    «Μετωπική» με την κυβέρνηση και το μνημόνιο ξεκινά η Λαϊκή Ενότητα

    Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναμένεται να ασκήσει κριτική εφ' όλης της ύλης στην κυβέρνηση και να εξαπολύσει επίθεση στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

    Σκληρή αντιπολιτευτική γραμμή είναι αποφασισμένη να τηρήσει απέναντι στην κυβέρνηση και το εφαρμοζόμενο από αυτή μνημόνιο, η Λαϊκή Ενότητα. Το κόμμα που δημιουργήθηκε τον Αύγουστο από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διαφώνησαν με την συμφωνία που υπέγραψε τότε η κυβέρνηση με τους δανειστές, οργανώνουν σειρά εκδηλώσεων και αντιπολιτευτικών πρωτοβουλιών.



    Η αρχή γίνεται απόψε με εκδήλωση στο Cine Κεραμεικός (Μεταξουργείο, στις 7 μμ), με ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην οποία θα μιλήσει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

    Ο πρώην υπουργός αναμένεται να ασκήσει κριτική εφ' όλης της ύλης στην κυβέρνηση και να εξαπολύσει επίθεση στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας ότι υιοθέτησε και εφαρμόζει την ίδια συνταγή με τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις και μάλιστα με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο.
    πηγή

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: «Μετωπική» με την κυβέρνηση και το μνημόνιο ξεκινά η Λαϊκή Ενότητα Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top