• Latest News

    Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

    Από πέντε έως οκτώ οι άδειες των τηλεοπτικών σταθμών

    Tις επόμενες ώρες αναμένεται η κατάθεση του νομοσχεδίου για την αδειοδότηση των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων

    Τον προγραμματισμό της τρέχουσας εβδομάδας θα καθορίσει η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής που συνεδριάζει σήμερα στις 5 το απόγευμα.



    Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες αναμένεται η κατάθεση του νομοσχεδίου για την αδειοδότηση των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων. Πριν την ψήφιση του όμως η Βουλή θα πρέπει να τακτοποιήσει το θέμα του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΡ.

    Όπως ανέφερε σε δηλώσεις τη Δευτέρα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, οι τηλεοπτικές άδειες που θα προβλέπει το νομοσχέδιο θα είναι από πέντε έως οκτώ, αν και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οι προσφορές που θα κατατεθούν είναι εκείνες που θα δείξουν πόσες άδειες μπορεί να αντέξει η πραγματικότητα σήμερα.

    «Μπαίνει ένα όριο στο θέμα των αδειών, οι οποίες θα είναι πέντε με οκτώ», είπε χαρακτηριστικά.

    Την ίδια ώρα, σήμερα αναμένεται η κατάθεση νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδας (ΟΔΙΕ) και για την παραχώρηση του ιπποδρομιακού στοιχήματος στον ΟΠΑΠ που θα ακολουθήσει επείγουσα διαδικασία λόγω προθεσμιών.

    Ωστόσο, η Διάσκεψη των Προέδρων δεν θα ασχοληθεί με το ζήτημα των Πόθεν Έσχες, καθώς ανήκει αποκλειστικά στις αρμοδιότητες της σχετικής επιτροπής που αναμένεται να συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη.

    πηγή

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Από πέντε έως οκτώ οι άδειες των τηλεοπτικών σταθμών Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top