• Latest News

    Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

    Στον αέρα το οικογενειακό επίδομα


    Συνεχίζεται η αγωνία για χιλιάδες δικαιούχους του οικογενειακού επιδόματος, καθώς δεν έγινε η καταβολή τους σήμερα, Παρασκευή.
    Σημειώνεται ότι ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος δεν εμφανίστηκε βέβαιος για την πληρωμή την Παρασκευή, εκφράζοντας επιφυλάξεις για το αν τελικά θα δοθούν, «ανοίγοντας» μάλιστα και τον χρονικό ορίζοντα και μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, ενώ έριξε το φταίξιμο στο ΠΑΜΕ που είχε κάνει κινητοποιήσεις.
    Πληροφορίες λένε ότι δεν υπάρχουν τα απαραίτητα χρήματα και ενδεχομένως η πληρωμή να πάει για το τέλος του μήνα ίσως και για το Νοέμβριο.
    Να σημειωθεί ότι το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων κυμαίνεται από 13 έως 40 ευρώ το μήνα, ανάλογα με τον αριθμό των ανήλικων τέκνων και το οικογενειακό εισόδημα.
    Το ειδικό επίδομα στήριξης τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών ανέρχεται στο ποσό των 500 ευρώ τον χρόνο και χορηγείται σε τρεις ισόποσες δόσεις.
    Τα επιδόματα χορηγούνται με εισοδηματικά κριτήρια σε όσους έχουν παιδιά κάτω των 18 ή 19 ετών εφόσον φοιτούν στη μέση εκπαίδευση ή 25 ετών εφόσον σπουδάζουν ή έχουν πάνω από 67% ποσοστό αναπηρίας.

    ΠΗΓΗ

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Στον αέρα το οικογενειακό επίδομα Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top