• Latest News

    Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

    Την Παρασκευή εξετάζονται τα πόθεν έσχες Σταθάκη - Φλαμπουράρη

    Την Παρασκευή στις 9:00 το πρωί θα συνεδριάσει η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής προκειμένου να εξετάσει τις προβληματικές δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη καθώς και του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.
    Τα μέλη της επιτροπής που συνεδριάζουν κεκλεισμένων των θυρών υπό τον πρόεδρο της επιτροπής, Γιώργο Βαρεμένο, θα κληθούν να εξετάσουν την υπόθεση του κ. Σταθάκη ο οποίος έχει παραδεχθεί ότι κατέθεσε «πρώιμη και πιθανόν ατελή δήλωση» πόθεν έσχες το 2012 όπου φέρεται να μην είχε δηλωθεί ποσό ύψους 1 εκ. ευρώ. Επίσης θα εξεταστεί η υπόθεση του κ. Φλαμπουράρη ο οποίος εμφανιζόταν να έχει μετοχές εταιρείας που βρισκόταν στην κατοχή του.
    Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δεσμεύτηκε προ ημερών μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των περιουσιακών δηλώσεων και των δύο υπουργών.
    ΠΗΓΗ

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Την Παρασκευή εξετάζονται τα πόθεν έσχες Σταθάκη - Φλαμπουράρη Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top