• Latest News

    Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

    Π.Λαφαζάνης: Οι εχθροί της χώρας θέλουν φορολεηλασία και κατεδάφιση του ασφαλιστικού

    Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε σήμερα Παρασκευή (16/10/2015) ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου αλλά και την πρόταση της Επιτροπής Σοφών για το ασφαλιστικό.
    «Μόνο εχθροί της χώρας που θα ήθελαν να πλήξουν πισώπλατα τον τόπο, να πνίξουν την οικονομία και να δώσουν τη χαριστική βολή στα ελληνικά νοικοκυριά θα προωθούσαν επιλογές φορολεηλασίας, πλήρους κατεδάφισης των συντάξεων και του Ασφαλιστικού συστήματος και εκποίησης στρατηγικών επιχειρήσεων (ΟΣΕ, Rosco), σαν αυτές που περιέχονται στο πολυνομοσχέδιο και στις προτάσεις των λεγόμενων "Σοφών"», σημείωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
    «Μια οικονομία και μια κοινωνία στην οποία οι νέοι είναι άνεργοι και κατά κύματα ξενιτεύονται, ενώ οι ηλικιωμένοι θα παίρνουν συντάξεις εξαθλίωσης και θα πεθαίνουν πρόωρα, δεν έχουν παρόν και κυρίως δεν έχουν κανένα απολύτως αύριο», πρόσθεσε.
    «Πρέπει να σταματήσουμε τη μνημονιακή καταστροφή, πριν καταστεί ανεπίστρεπτη και αφανίσει ότι ακόμα απομένει όρθιο σε αυτή τη χώρα», κατέληξε ο επικεφαλής της Λαϊκής ενότητας.


    ΠΗΓΗ

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Π.Λαφαζάνης: Οι εχθροί της χώρας θέλουν φορολεηλασία και κατεδάφιση του ασφαλιστικού Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top