• Latest News

    Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

    ΚΕΕΡΦΑ: Οι 20 καταδικαστικές αποφάσεις στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής

    Είκοσι καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής, από το 1996 μέχρι το 2013, συγκέντρωσε και παρουσίασε η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), εν όψει της επανέναρξης της δίκης της νεοναζιστικής οργάνωσης.
    Κατά την τοποθέτησή του σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στελέχη της Κίνησης ο επικεφαλής της ΚΕΕΡΦΑ, Πέτρος Κωνσταντίνου, χαρακτήρισε «σκάνδαλο» το «να αντιμετωπίζεται ως ‘’νόμιμο κόμμα’’ μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση και να της δίνονται διευκολύνσεις στη τηλεόραση και χώροι για περίπτερα και συγκεντρώσεις. Η σωρεία των καταδικαστικών αποφάσεων στη πλάτη της εξ αιτίας οργανωμένων επιθέσεων από μέλη της μαρτυρά το ποιόν της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της οποίας η δίκη συνεχίζεται.»
    Η ΚΕΕΡΦΑ καλεί σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 6μμ στη Πλατεία Κοραή του Πειραιά, ως απάντηση στην προγραμματισμένη προεκλογική συγκέντρωση της οργάνωσης που θα μιλήσει ο υπόδικος επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.
    Μαζί με την ΑΔΕΔΥ και το Δήμο Κορυδαλλού, η ΚΕΕΡΦΑ καλεί σε κινητοποίηση την Τρίτη 8 Σεπτέμβρη στις φυλακές Κορυδαλλού στις 8πμ.
    Διαβάστε τον κατάλογο με τις καταδικαστικές αποφάσεις

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΚΕΕΡΦΑ: Οι 20 καταδικαστικές αποφάσεις στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top