• Latest News

    Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

    «Εξαφανίστηκαν» τα πορίσματα για χρέος και Siemens

    Ακόμα δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές των νέων μελών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ , από την ημέρα της ορκωμοσίας στο Προεδρικό Μέγαρο και ξεκίνησαν τα «κόψε- ράψε»… και «γράψε-σβήσε» σε ότι είχαν υποσχεθεί προεκλογικά.
    Η αρχή της επιχείρησης σκούπα… σε κάθε τι που μπορεί να φέρει την κυβέρνηση ενάντια σε μεγάλα οικονομικά συμφέροντα έγινε οργανωμένα, στοχευόμενα και σε θέματα που ο ΣΥΡΙΖΑ , μάλλον ξέχασε, ότι τα είχε χρησιμοποιήσει προεκλογικά για να πλανέψει τους ψηφοφόρους, προκειμένου να καθίσει στο θρόνο της εξουσίας.

    Το Δημόσιο Χρέος και η υπόθεση Siemens δυο θέματα για τα οποία είχε δεσμευτεί προεκλογικά η κυβέρνηση ότι θα ρίξει φως φαίνεται τώρα πως… κουκουλώνονται.
    Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα καθώς σβήστηκαν (όχι από τεχνικό λάθος) όλες οι παραπομπές σε έργα σχετικώνεπιτροπών που είχε συγκροτήσει η τέως πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου από την πρώτη σελίδα του διαδικτυακού τόπου του Κοινοβουλίου.
    Μεταξύ των απωλειών, είναι και το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, καθώς και της εξεταστικής για την υπόθεση Siemens.

    Σκληρή απάντηση και με νόημα έδωσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωη Κωνσταντοπούλου για την αποκαθήλωση από την κεντρική σελίδα του ισοτόπου του κοινοβουλίου, των προβεβλημένων της πρωτοβουλιών. Ειδικότερα, σε ανάρτησή της στο Twitter κανε λόγο για «διαπιστευτήρια στη διαπλοκή» και πρόσθεσε «Ηλεκτρονικό θάψιμο των πορισμάτων για το χρέος και τη Siemens, εντολή εξαφάνισής τους από το site της Βουλής».

    Να θυμίζουμε ότι Ζ. Κωνσταντοπούλου είχε δεχθεί εσωκομματικό πόλεμο από υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που την ανάγκασε στις 23 Σεπτεμβρίου 2015 να δηλώσει.
    «Η Επιτροπή δέχθηκε πόλεμο, συκοφαντίες, λοιδορίες, λάσπη και οργανωμένη παραπληροφόρηση. Υπήρξε θύμα από κέντρα που εξόφθαλμα υπηρέτησαν και στρατεύθηκαν στην υπηρεσία αυτών που είχαν συμφέρον να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια και να μην εντοπιστούν οι ευθύνες εκείνων που επιβάρυναν δυσθεώρητα το δημόσιο χρέος, και που η αποπληρωμή του δεν μπορεί να γίνει χωρίς περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων, ελευθεριών και εργασιακών κεκτημένων».
    Σήμερα λοιπόν όποιος θελήσει να επισκεφτεί την ιστοσελίδα vouli.gr και να ενημερωθεί για το προκαταρτικό πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου και τη υπόθεση Siemens δεν θα βρει πρόσβαση…

    Αναμένουμε την απάντηση από κάποιο μέλος της κυβέρνησης, ή του Ν. Βούτση προέδρου της Βουλής των Ελλήνων για ποιο λόγο αποκαθηλώθηκαν οι σχετικές ενότητες.

    πηγή

      

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: «Εξαφανίστηκαν» τα πορίσματα για χρέος και Siemens Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top