• Latest News

    Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

    ΠΗΓΗ diktiodelta. Ο ΤΡ. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ: Ορισμένες από τις «εκπληκτικές» παραδοχές του Αναπληρωτή Υπουργού, αξιοποιήσιμες δικαστικά

    «Ο νόμος 4336/2015, η συμφωνία και τα προαπαιτούμενα, είναι ένας εφιάλτης. Με αυτόν κοιμάμαι και ξυπνάω»! (8:12΄)

    «Για το 2106, ως προς τον ΕΝΦΙΑ, δεσμευόμαστε να επιβάλλουμε έναν φόρο, που θα έχει εισπραξιμότητα 2,65 δις. … Αυτή είναι η λογική, που θα έχουμε σ’αυτόν τον φόρο«! (8:35΄)

    «Κατά την προσωπική μου γνώμη ο ΕΝ.Φ.Ι.Α. είναι ένας αποτυχημένος φόρος«! (9:9΄)

    «Αυτή η κυβέρνηση έχει ένα συνολικό σχεδιασμό. Ευτυχώς, αυτός ο σχεδιασμός έχει αποτυπωθεί και στο νόμο της συμφωνίας«! (10:49΄)

    «Αυτό, που έχουμε τώρα στη φορολογία των ακινήτων και γενικά στη φορολογία, είναι ένας παραλογισμός και μία βαρβαρότητα. Πρέπει να δούμε τον πολίτη και τον επιχειρηματία, ως πολίτη και όχι ως υπήκοο. Μέχρι τώρα τον βλέπουμε ως υπήκοο. Πρέπει να αλλάξει αυτό. … Υποσχόμαστε φορολογική δικαιοσύνη. Τα φορολογικά βάρη δεν είναι δίκαια κατανεμημένα«! (11:30′)

    Για τον ΦΠΑ 23% στα γηροκομεία και για τους ηλικιωμένους: «Πολύ δύσκολο μέτρο. Συμφωνώ μαζί τους»! (14:30΄)

    «Δεν είμαστε υπερβολικοί. Σε άλλες χώρες, όπως στη Γαλλία, ο φόρος στο μεγάλο πλούτο ξεκινάει από το 1 εκ. ευρώ συνολική περιουσία» (14:57΄).

    Δεν μπορούμε να υπερφορολογούμε τα ακίνητα»! (15:49΄)

    «Σίγουρα δεν έχει μεγάλη περιουσία αυτός που έχει ένα σπίτι των 100 – 150.000 ευρώ εμπορική αξία. … Δεν είναι αυτός πλούσιος» (16:00΄)



    Και ορισμένοι ισχυρισμοί του Αναπληρωτή Υπουργού, που πρέπει να τους θυμόμαστε για τη συνέχεια:

    Για τα εκκαθαριστικά του ΕΝ.Φ.Ι.Α.: «Κάποιοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή, που εμείς είμαστε εδώ ή θα πάμε να κοιμηθούμε σε δύο ώρες, είναι κάτω και ξενυχτάνε στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ή στην Καραγεώργη Σερβίας και δουλεύουνε μέχρι τις δύο και τρεις τα ξημερώματα, γιατί σήμερα υπάρχει πιθανότητα να ανέβουν και τα πρώτα εκκαθαριστικά σημειώματα του ΕΝ.Φ.Ι.Α.»! (δείτε στο 4΄ λεπτό της εκπομπής)

    Για τη λίστα Λαγκάρντ: «Όσες εντολές ελέγχου εκδοθούν μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2015 θα ελεγχθούν. … Θα προλάβουμε. …. Η παραγραφή πλέον δεν υπάρχει. Παρατείνεται κατά ένα χρόνο. Αυτό, που πρέπει να κάνουν οι φορολογικές υπηρεσίες είναι να βγάλουν εντολές ελέγχου για όποια υπόθεση είναι ύποπτη φοροδιαφυγής»! (24:00΄)


    ΠΗΓΗ: diktiodelta.org

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΠΗΓΗ diktiodelta. Ο ΤΡ. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ: Ορισμένες από τις «εκπληκτικές» παραδοχές του Αναπληρωτή Υπουργού, αξιοποιήσιμες δικαστικά Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top