• Latest News

    Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

    Ολάντ: Θα υπάρξουν συνέπειες με ψήφο στη Λε Πεν

    Η ψήφος προς το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο στις περιφερειακές εκλογές του Δεκεμβρίου θα πλήξει τους τομείς της απασχόλησης και των επενδύσεων, προειδοποίησε ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

    Οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν το Εθνικό Μέτωπο με τις αντιμεταναστευτικές και αντιευρωπαϊκές του θέσεις να κερδίζει δύο από τις 13 περιφέρειες της γαλλικής ενδοχώρας, περιλαμβανομένης μίας στη βόρεια Γαλλία όπου η επικεφαλής του Μαρίν Λε Πεν είναι στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου.

    «Υπάρχουν συνέπειες. Νωρίτερα, μιλούσαμε για προσέλκυση των επενδυτών, για εξωτερικό εμπόριο, για θέσεις εργασίας και ανάπτυξη, θα υπάρξουν συνέπειες», δήλωσε ο Ολάντ στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL.

    «Προτιμώ να το πω ώστε να μην υπάρξουν εκπλήξεις, ώστε να καταλάβουν όλοι. Μην παίζετε με αυτή την επιλογή ψήφου μόνο για να στείλετε ένα μήνυμα, μόνο από δυσαρέσκεια και οργή», είπε ο γάλλος πρόεδρος.

    Οι σοσιαλιστές του Ολάντ επικρατούν στην περιφέρεια επί του παρόντος αλλά οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι «Οι Ρεπουμπλικανοί», το κόμμα του πρώην προέδρου Νικολά Σαρκοζί, κερδίζουν έδαφος αποσπώντας τον έλεγχο της πλειονότητας των περιφερειών.

    πηγή

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ολάντ: Θα υπάρξουν συνέπειες με ψήφο στη Λε Πεν Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top