• Latest News

    Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

    ΚΚΕ σε Χρυσή Αυγή: Βαφτίζετε τις δολοφονίες πολιτική δράση

    «Εντολές δολοφονίας» του χρυσαυγίτη Γ. Λαγού κατήγγειλε ο Θανάσης Παφίλης. Στήριξη στο ΚΚΕ και από τον Νικήτα Κακλαμάνη

    Το ρόλο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του Γιάννη Λαγού στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα καταδίκασε απερίφραστα ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, στο πλαίσιο νέο επεισοδίου που ξέσπασε μεταξύ των δύο κομμάτων με αφορμή την υπόθεση της αγοραπωλησίας της τηλεόρασης του 902.
    «Τα μαχαίρια τα ονομάζετε ομιλίες και τις δολοφονίες τις ονομάζετε πολιτική δράση» είπε ο κ. Παφίλης στον Γ. Λαγό ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η Χρυσή Αυγή κατηγορείται απλώς για «συνομιλίες» και όχι για εντολές δολοφονίας. Λίγο νωρίτερα ο κ. Παφίλης είχε καταγγείλει ευθέως τον Γιάννη Λαγό ότι έχει δώσει «εντολή για δολοφονίες». «Τα ίδια έκαναν και οι πρόγονοί σας με τις κουκούλες» πρόσθεσε απευθυνόμενος στη Χρυσή Αυγή ο κ. Παφίλης και έκανε λόγο για συμβόλαια θανάτου αλλά και για φασιστική δράση του κόμματος της Χρυσής Αυγής. Τις αναφορές του βουλευτή του ΚΚΕ επικρότησε, όμως, και ο προεδρεύων της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, χαρακτηρίζοντας τες «απολύτως σαφείς». «Έτσι είναι οι φασίστες. Δεν έχουν το θάρρος να λένε ότι είναι φασίστες» πρόσθεσε ο κ. Παφίλης και δήλωσε: «οι κουκούλες δεν φεύγουν ποτέ».
    Το νέο επεισόδιο μεταξύ ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής προκλήθηκε όταν ο Γιάννης Λαγός κατηγόρησε το ΚΚΕ ότι πώλησε τον σταθμό 902 με αδιαφανείς τρόπους σε εταιρεία offshore. Ο κ. Παφίλης απάντησε ότι η πώληση του σταθμού έγινε απολύτως νόμιμα και ότι τα χρήματα δόθηκαν για την πληρωμή των εργαζομένων. Κατηγόρησε, μάλιστα, τη Χρυσή Αυγή ότι έχει ως στόχο της «να χτυπά το ΚΚΕ και όχι τα μεγάλα συμφέροντα».

    ΠΗΓΗ

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΚΚΕ σε Χρυσή Αυγή: Βαφτίζετε τις δολοφονίες πολιτική δράση Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top