• Latest News

    Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

    Η Ιστορία γράφτηκε από λακέδες

    Από εδώ και πέρα είμαστε σε πόλεμο. Εμείς απέναντι σε εσάς. Οι Έλληνες απέναντι στους προδότες. Οι πατριώτες απέναντι στους απάτριδες. Ο Λεωνίδας απέναντι στον Εφιάλτη. Το καλό απέναντι στο κακό.
    Τα ψέματα τελείωσαν. Κι ο χρόνος σας επίσης. Κι αν πιστεύετε ότι οι πρόσφατες εκλογές, το νοθευμένο αποτέλεσμα της κάλπης, στην οποία ψήφισαν οι παραπλανημένοι από τα παραμύθια σας ψηφοφόροι, θα σας κρατήσει στην εξουσία, ο κόσμος, αυτός ο κόσμος που σας ψήφισε, που σας εμπιστεύτηκε, θα σας αποδείξει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι κάνατε λάθος. Η τύχη σας θα είναι αυτή που αξίζει στους προσκυνημένους. Και η Ελλάδα δυστυχώς έχει πολλούς από δαύτους. Αλλά είχε πάντα και τρόπο να καθαρίζει τους λεκέδες από την Ιστορία της. Και τους λακέδες επίσης.

    Πολλούς σαν κι εσάς, που έσκυψαν το κεφάλι στον εχθρό κι έγιναν γενίτσαροι και γερμανοτσολιάδες. Πολλούς σαν κι εσάς που αντί να σταθούν όρθιοι, έσκυψαν και στήθηκαν στα τέσσερα... Ναι Καμμένε, στα τέσσερα.

    Όσα χρόνια κι αν περάσουν οι Έλληνες ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ, ότι το βράδυ της 17ης Οκτωβρίου ξεπουλήσατε την υγεία τους στα γεράκια της τρόικας. Δεν θα ξεχάσουν ΠΟΤΕ ότι καταδικάσατε τις επόμενες γενιές, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, να ψάχνουν το γιατρικό τους σε σκευάσματα αμφιβόλου ποιότητας από τριτοκοσμικές χώρες. Σε μαντζούνια. Δεν θα ξεχάσουν ΠΟΤΕ ότι για το χρήμα και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, θα κλείσουν δεκάδες χιλιάδες σπίτια ακόμα... Σπίτια Ελλήνων. Το ακούτε αυτό; ΕΛΛΗΝΩΝ! 11.000 ανθρώπων που πάλεψαν και παλεύουν ακόμη σκληρά για να είναι το ελληνικό φάρμακο μέσα στα καλύτερα του κόσμου. Για να κρατάνε τη γαλανόλευκη ψηλά! Ναι αυτή τη σημαία που εσείς την έχετε καταντήσει πατσαβούρι... Που την παραδίδετε γονυπετείς στον εχθρό, χωρίς καν να δώσετε μία μάχη. Έτσι για τα μάτια του κόσμου. Ριψάσπιδες.

    Ο Καρόνε ήξερε τι έκανε. Ήξερε που να βασιστεί ώστε να γκρεμίσει την ελληνική φαρμακοβιομηχανία για χάρη των Εβραίων. Ήξερε που να ποντάρει ώστε οι Έλληνες να πεθαίνουν πριν προλάβουν να βγουν στη σύνταξη... Ήξερε ότι θα βρει πρόθυμους Εφιάλτες για να του ανοίξουν τις Θερμοπύλες.

    Η Ελλάδα πατριώτες, δεν είναι πια πειραματόζωο. Είναι κάτι χειρότερο. Η ομορφότερη χώρα του κόσμου έγινε πεδίο βολής, φαιό νταμάρι. Στρατόπεδο συγκέντρωσης αιχμαλώτων, μελλοθανάτων, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Έγινε η χώρα που κανείς δεν θέλει να μεγαλώσουν τα παιδιά του.
    Η Ελλάδα είναι πια πατρίδα ανθρώπων που πίστεψαν και εναπόθεσαν τις τελευταίες τους ελπίδες σε ξεπουλημένους ηγέτες μιας χρήσης. Σε κοινούς πολιτικούς απατεώνες, οι οποίοι μας χόρτασαν παραμύθι...

    Το έγκλημα που συντελέστηκε πριν λίγο στη Βουλή, στο ναό της διαφθοράς, στη γκαρσονιέρα των δανειστών, ήταν προμελετημένο και ειδεχθές. Κι όλοι εσείς που είπατε για μια ακόμη φορά «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» είστε «δολοφόνοι». Ναι «ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ». Εκτός κι αν το να φαρμακώνεις τον κοσμάκη με... μαντζούνια ή το να μετατρέπεις τη φαρμακευτική περίθαλψη σε προνόμιο της ελίτ είναι κάτι λιγότερο από δολοφονία.

    Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένε, συγκυβερνήτες της πλάκας, συνέταιροι στο ξεπούλημα της χώρας, πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας, ο ελληνικός λαός ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. Θα φροντίσουμε εμείς γι’ αυτό. Από σήμερα είμαστε σε πόλεμο... Και να είστε σίγουροι ότι οι Έλληνες θα νικήσουν. Θα νικήσουμε. Ακόμη κι αν χρειαστεί να σας πολεμάμε μέχρι να παγώσει η Κόλαση... Για μας δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ή ταν ή επί τας...

    Πηγή

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η Ιστορία γράφτηκε από λακέδες Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top