• Latest News

    Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
    Σε μια περίοδο που το Αιγαίο έχει μετατραπεί σε νεκροταφείο ψυχών, ο ελληνικός λαός εξαθλιώνεται από τα μνημονιακά μέτρα και η Ελλάδα πιέζεται ανυπόφορα, ο πρωθυπουργός της χώρας το μόνο που κάνει είναι να επιδίδεται σε ευτελείς δημαγωγικές κορώνες στη Βουλή, ενώ στην πράξη παραμένει δέσμιος και παραδομένος στις βρώμικες ευρωατλαντικές ιμπεριαλιστικές πολιτικές, που προκαλούν φρίκη, βαρβαρότητα και αίμα στην περιοχή μας, μαζί με κοινωνική διάλυση και ακροδεξιά αντιδραστικά φαινόμενα στην Ευρώπη.
    Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση, διότι την ίδια ώρα που απαιτούνται ισχυρές πρωτοβουλίες δημοκρατικής σταθεροποίησης στη Συρία και στη Μ. Ανατολή, η Ελλάδα, κατά απαράδεκτο τρόπο, συμμετέχει με F-16, στο πλάι των ΗΠΑ και της Πολωνίας (!), στη μεγαλύτερη αεροπορική άσκηση στην ιστορία του Ισραήλ, άσκηση η οποία πυροδοτεί τις αντιπαραθέσεις και το πολεμικό κλίμα στην περιοχή μας.
    ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
    Ελληνικά F-16 συμμετείχαν στην στην ισραηλινή αεροπορική άσκηση «Μπλε Σημαία» στην οποία συμμετείχαν και οι αεροπορικές δυνάμεις ΗΠΑ και της Ελλάδας, την οποία το Ισραήλ χαρακτηρίζει τη μεγαλύτερη στην ιστορία του.
    Η άσκηση κράτησε σχεδόν δύο εβδομάδες και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, σύμφωνα με το ισραηλινό επιτελείο αεροπορίας. Συμμετείχαν συνολικά 54 αεροσκάφη και 102 χειριστές, με πολλαπλάσιο αριθμό τεχνικών και στελεχών υποστήριξης και σχεδόν 250 πτήσεις.
    Στην άσκηση γίνονται πτήσεις σχεδόν στο σύνολο του ισραηλινού εναέριου χώρου με σενάριο την εμπλοκή με αεροπορία εχθρικής δύναμης.
    Όπως αναφέρουν οι Times of Israel, τα αεροσκάφη έκαναν, πέραν των πτήσεων στην ισραηλινή επικράτεια, εξομοιώσεις βολών εναντίον εκτοξευτών πυραύλων, οχηματοπομπών και αεροσκάφών.
    Παρατηρητές είχαν στείλει και οι αεροπορικές δυνάμεις άλλων χωρών.
    Βάση της άσκησης, που διενεργείται για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το 2013) ήταν η έρημος της Αραβά στο νότιο Ισραήλ.

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top