• Latest News

    Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

    ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ : ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ 55.000 ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ 82,5 ΕΥΡΩ ΤΗ ΔΙΑΛΕΞΗ!

    Την έντονη δυσαρέσκεια του πρώην Υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη προκάλεσε το προ ημερών δημοσίευμα της «Αυγής» σύμφωνα με το οποίο για κάθε του διάλεξη ζητάει 55.000 ευρώ...

    Η «Αυγή» αναπαρήγαγε το ρεπορτάζ της γαλλικής τηλεόρασης με τα ποσά που ζητάνε γνωστοί πολιτικοί για να μιλήσουν σε συνέδρια ή φόρουμ. Σύμφωνα με αυτό, ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν στις πρώτες θέσεις της λίστας μαζί με τους Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, Φρανσουά Φιγιόν, Γκέρχαρντ Σρέντερ και πίσω από τον Τόνι Μπλερ και τον Γκόρντον Μπράουν.
    Στην κορυφή της λίστας ήταν ο Νικολά Σαρκοζί ο οποίος για κάθε του ομιλία ζητάει 165.000 ευρώ, ιδιωτικό αεροπλάνο για την αλέ ρετούρ μεταφορά του, σουίτα σε πεντάστερο ξενοδοχείο, καθώς και την κάλυψη όλων των εξόδων για τους πέντε συνεργάτες που τον συνοδεύουν.
    Οι πληροφορίες του «Βηματοδότη» αναφέρουν ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι έξαλλος με το δημοσίευμα και μάλιστα από τη Μαδρίτη όπου βρίσκεται πέρασε στην αντεπίθεση διευκρινίζοντας: «Ως τώρα από τότε που έφυγα από την κυβέρνηση έχω κάνει 10 ομιλίες και 30 διαλέξεις. Και εισέπραξα για όλες περί τα 1.100 ευρώ. Ούτε τα ταξί μου δεν πληρώνουν. Τι είναι αυτά που έγραψαν ότι παίρνω για κάθε ομιλία μου 55.000 ευρώ...».
    Μια απλή διαίρεση αρκεί, για να καταλάβει κανείς ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Βαρουφάκη σε κάθε του διάλεξη ή ομιλία εισπράττει το ποσό των 82,5 ευρώ. Εκτός αν στις διαλέξεις υπολογίζει και τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις.
    ΠΗΓΗ

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ : ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ 55.000 ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ 82,5 ΕΥΡΩ ΤΗ ΔΙΑΛΕΞΗ! Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top