• Latest News

    Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

    ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΣΤΗ ΔΕΘ

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
    Πλημμύρισε η Εγνατία στη σημερινή, μεγάλη λαϊκή διαδήλωση εναντίον των Μνημονίων και της λιτότητας στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τα εγκαίνια της80ής Διεθνούς Έκθεσης. Το παρόν στο συλλαλητήριο, που έδειξε για άλλη μια φορά ότι το μεγάλο λαϊκό κίνημα του «ΟΧΙ» είναι πάντα ενεργός παράγοντας ελπίδας και ανατροπής, έδωσαν όλες οι αριστερές δυνάμεις.
    Ιδιαίτερα μαζικό και δυναμικό ήταν το μπλοκ της «Λαϊκής Ενότητας» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τους βουλευτές του κινήματος, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Λίτσα Αμανατίδου, Ελένη Γαϊτάνη, όπως και στελέχη της «Λαϊκής Ενότητας» από τη Θεσσαλονίκη και τη βόρεια Ελλάδα. Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της νεολαίας, που έδωσε τον τόνο με την μαζική παρουσία, τον ενθουσιασμό, την ευρηματικότητα και την αγωνιστικότητά της.
    «Είναι η νεολαία που πρωτοπόρα, στην πρώτη γραμμή, θα σαρώσει τα Μνημόνια», δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Παλιά Μνημόνια και νέα Μνημόνια. Γι αυτό να είμαστε όλοι απόλυτα βέβαιοι. Η Λαϊκή Ενότητα ακολουθεί το δρόμο της νεολαίας. Η Λαϊκή Ενότητα είναι με τη νεολαία. Η Λαϊκή Ενότητα βροντοφωνάζει ότι το ΟΧΙ της νεολαίας δεν ηττήθηκε. Το ΟΧΙ αυτό θα νικήσει. Θα νικήσει και στις κάλπες, στις 20 Σεπτέμβρη».
    Αρνητική αίσθηση προκάλεσε η σχεδόν ανύπαρκτη παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ, με ελάχιστο κόσμο, χωρίς παλμό και συνθήματα, σε θλιβερή αντίστιξη με τη δυναμική παρουσία του τα προηγούμενα χρόνια.
    Το βράδυ παρευρέθηκε στη γιορτή κτηνοτροφίας που διοργανώνει ο αγροτοκτηνοτροφικός συνεταιρισμός Γαλάτιστας και ο Δήμος, όπου φιλοξενούνταν και έκθεση τοπικών, γαλακτοκομικών προϊόντων, ενώ επισκέφτηκε την έκθεση εργων τέχνης και αγιογραφίας που οργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος τεχνών Γαλάτιστας.
    -----deth2
    ----deth1
    ----deth3
    Στη συνέχεια η Iskra παραθέτει το βίντεο με τη δήλωση του Παν. Λαφαζάνη στην ΔΕΘ:
    Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: ΤΟ ''ΟΧΙ'' ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΕ''



    iskra

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΣΤΗ ΔΕΘ Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top