• Latest News

    Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

    ΤO ΣYNTONIΣΤΙΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ" ΟΜΟΦΩΝΑ ΥΠΕΡ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

    Tη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο στα γραφεία του Κινήματος στα Πατήσια. Στην ημερήσια διάταξη τέθηκαν τα θέματα της πολιτικής και εκλογικής συνεργασίας του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο με τη Λαϊκή Ενότητα καθώς και η λήψη περαιτέρω πολιτικών πρωτοβουλιών για τη διεύρυνση του αντιμνημονιακού πολιτικού και κοινωνικού μετώπου του ΟΧΙ.

    Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο ενημέρωσαν διεξοδικά τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου για τους προγραμματικούς άξονες που τέθηκαν ως βάση της συνεργασίας με τη Λαϊκή Ενότητα, ενώ συζητήθηκαν και τα οργανωτικά ζητήματα της συνεργασίας σε πολιτικό και εκλογικό επίπεδο.

    Τονίσθηκε από όλα τα μέλη του οργάνου, η αναγκαιότητα οικοδόμησης ενός μεγάλου παλλαϊκού αντιμνημονιακού μετώπου από δυνάμεις του αριστερού, ριζοσπαστικού, δημοκρατικού και πατριωτικού χώρου, για τη δημιουργία του οποίου το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο ήδη εργάζεται σκληρά.

    Μετά από τη θετική εισήγηση της Διοικούσας Επιτροπής του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο, η συνέλευση του Συντονιστικού Οργάνου ενέκρινε ομόφωνα την πολιτική και εκλογική συνεργασία του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο με τη Λαϊκή Ενότητα. Επίσης ανατέθηκε στη Δ.Ε. του Κινήματος η συνέχιση λήψης πρωτοβουλιών με πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς και πρόσωπα που έχουν κρατήσει συνεπή αντιμνημονιακή στάση και τοποθετούνται από τη ριζοσπαστική αριστερά μέχρι τον δημοκρατικό-πατριωτικό χώρο, προκειμένου να καταβληθούν όλες οι δυνατές προσπάθειες για τη διεύρυνση του πολιτικού και κοινωνικού μετώπου υπεράσπισης του περήφανου ΟΧΙ στα μνημόνια στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

    Iskra

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΤO ΣYNTONIΣΤΙΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ" ΟΜΟΦΩΝΑ ΥΠΕΡ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top