• Latest News

    Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

    Μάθημα Φορολογικής Συνείδησης στα σχολεία ετοιμάζει ο Αλεξιάδης

    Στην αποκάλυψη πως μαζί με τον υπουργό Παιδείας Ν. Φίλη προετοιμάζουν μάθημα Φορολογικής Συνείδησης που θα εισαχθεί στα σχολεία προχώρησε o T. Αλεξιάδης.

    Στην αποκάλυψη πως μαζί με τον υπουργό Παιδείας Ν. Φίλη προετοιμάζουν μάθημα Φορολογικής Συνείδησης που θα εισαχθεί στα σχολεία από τον επόμενο Σεπτέμβριο προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

    Όπως ανέφερε -μεταξύ άλλων- σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Αυγή, προετοιμάζεται με τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη μάθημα Φορολογικής Συνείδησης ως «επένδυση» ώστε να πεισθεί η κοινωνία ότι «για τα χάλια σε δρόμους, παιδικές χαρές, νοσοκομεία, ευθύνονται αυτοί που κλέβουν φόρους». «Και θα πρέπει να δείξουμε ότι δεν βλέπουμε τον πολίτη, τον φορολογούμενο, ως υπήκοο αλλά ως πολίτη», σημείωσε.

    Ο κ. Αλεξιάδης σημείωσε ότι ο αγώνας ενάντια στη φοροδιαφυγή είναι η αιχμή του δόρατος για την κυβέρνηση, με στόχο να φέρει έσοδα στο Ελληνικό Δημόσιο.

    ΠΗΓΗ

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Μάθημα Φορολογικής Συνείδησης στα σχολεία ετοιμάζει ο Αλεξιάδης Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top