• Latest News

    Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

    Λαφαζάνης: Είμαστε η κύρια απειλή για το σύστημα

    «Η εκλογική νίκη του Τσίπρα...μπορεί να αποδειχθεί μια εφήμερη, πύρρειος νίκη» | EUROKINISSI
    Αν και εκτός Βουλής, η Λαϊκή Ενότητα εξελίσσεται ως η μόνη αντιμνημονιακή δύναμηπου φοβούνται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, υποστήριξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης της ΛΑ.Ε. στο ασφυκτικά γεμάτο «Cine Κεραμεικός».
    Η ΛΑ.Ε. είναι «η κύρια απειλή για το σύστημα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης. 
    Ο πρώην υπουργός εκτίμησε πως «η εκλογική νίκη του Τσίπρα δεν θα οδηγήσει σε μακροημέρευση την κυβέρνησή του και γρήγορα μπορεί να αποδειχθεί μια εφήμερη,πύρρειος νίκη», ενώ έκανε λόγο για μία «ιδιόμορφη κατοχή της χώρας» από τους δανειστές. 
    Ο κ. Λαφαζάνης μίλησε για τη μεγάλη στροφή της Λαϊκής Ενότητας «πρώτα απ' όλα στο κοινωνικό πεδίο, στα κοινωνικά προβλήματα, στους κοινωνικούς αγώνες και στα κοινωνικά κινήματα».  
    Συμπλήρωσε πως η ΛΑ.Ε. θα πρωταγωνιστήσει σε ένα μεγάλο κίνημα, ώστε «να μην υπάρχει κανένα σπίτι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα... να μη γίνει κανένας πλειστηριασμός κατοικίας... να μην υπάρξει καμιά φυλάκιση για χρέη... να μην προχωρήσει καμιά δίωξη για όσους δεν έχουν να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ... να μην υπάρχει κανένας ηλικιωμένος χωρίς σύνταξη, κανένας άστεγος... Η ΛΑ.Ε. θα οργανώσει την υποδοχή καταγγελιών για όλες αυτές τις περιπτώσεις και την ανάληψη δράσης». 
    Λαϊκή Ενότητα - συγκέντρωσηΠλήθος κόσμου στη συγκέντρωση | ΕUROKINISSI
    Το «παρών» στη συγκέντρωση -που ξάφνιασε ευχάριστα τους διοργανωτές της εξαιτίας της πολυπληθής παρουσίας πολιτών- έδωσαν μεταξύ άλλων τα ηγετικά στελέχη της ΛΑ.Ε. και πρώην βουλευτές.
    Αυτή ήταν η πρώτη ανοιχτή μετεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας, εγκαινιάζοντας την πολιτική της εξόρμηση με ανάλογες εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις και περιοδείες, σε όλη την Ελλάδα.

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Λαφαζάνης: Είμαστε η κύρια απειλή για το σύστημα Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top