• Latest News

    Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

    ΝΕΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΓΙΟΥΝΚΕΡ : ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ !

    Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΜΑΑΡΤΕΝ ΦΕΡΒΕΪ ΝΕΟΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
    ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
    Όσο πλησιάζουμε προς την τελική ευθεία των εκλογών, τόσο αυξάνονται και πληθύνονται εκβιαστικά τελεσίγραφα του ευρωενωσιακού κατεστημένου προς τις μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις.
    Έτσι μετά το χθεσινό «φιρμάνι» κύκλων της ΕΕ ότι αν δεν υπάρξει «οικουμενική» δηλαδή μνημονιακή συγκυβέρνηση των προθύμων (εναπομείνας ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡ, ΠΟΤΑΜΙ κλπ), δεν πρόκειται να συζητηθεί το θέμα του χρέους (ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ), σήμερα ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ να προχωρήσει τον εκβιασμό ένα βήμα παρακάτω.
    Η νέα ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να σεβαστεί τους όρους του μνημονίου, ειδάλλως η «αντίδραση της ΕΕ μπορεί να είναι διαφορετική», τόνισε ο Ζ.Κ.Γιουνκέρ , εν όψει των ελληνικών εκλογών.
    «Έχουμε συμφωνήσει ένα πρόγραμμα, το οποίο και πρέπει να γίνει σεβαστό από όλες τις μελλοντικές κυβερνήσεις. Αυτή τη φορά πρέπει να αντιληφθούμε όλοι πως μιλάμε σοβαρά και απαιτούμε σεβασμό των διακανονισμών που έχουν γίνει» τόνισε.
    Οι νέο-αποικιακού τύπου και ύφους δηλώσεις φανερώνουν ότι οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι γερμανο-ΕΕ κύκλοι θεωρούν την Ελλάδα τσιφλίκι τους, την οποία έχουν αλυσοδέσει με τα μνημόνια και το βραχνά του χρέους. Και θεωρούν καθήκον τους να το υπενθυμίζουν ακόμα και λίγες μέρες πριν τις εκλογές σε όλους τους τόνους.
    Το δικαίωμα αυτό, φυσικά, τους έχουν εκχωρήσει , όχι μόνο οι παραδοσιακές μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις αλλά και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συνθηκολόγησε και ψήφισε την κατάπτυστη συμφωνία με το 3ο μνημόνιο.
    Είναι, δε, τόσο άρτιο και ολοκληρωμένο το σχέδιό των δανειστών , που έχουν από τώρα ετοιμάσει και την ομάδα επιτήρησης και κηδεμονίας της χώρας. Το αποκάλυψε, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες , η εφημερίδα «ΑΓΟΡΑ» το περασμένο Σάββατο και με τίτλο : «ΑΥΤΟΣ ΘΑ «ΕΛΕΓΧΕΙ» ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»!
    «Υπό την αυστηρή επιτροπεία των Βρυξελλών θα τεθεί η νέα κυβέρνηση σχετικά με την υλοποίηση των «μεταρρυθμίσεων» που συμφωνήθηκαν με τους δανειστές, γράφει η εφημερίδα.
    Ο Ολλανδός γενικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάαρτεν Φερβέι, ως ο επικεφαλής της νέας 20-μελούς Task Force, θα συγγράφει ουσιαστικά τα νομοσχέδια για σχεδόν όλους τους τομείς δράσης της ελληνικής κυβέρνησης, από τη φορολογία εισοδήματος και την αγορά εργασίας έως την ιατροφαρμακευτική πολιτική και το όποιο σύστημα κοινωνικής πρόνοιας έχει απομείνει!
    Η «ομάδα Φερβέι» θα έχει στενή συνεργασία και με την τρόικα. Θα ετοιμάζει ενδιάμεσες εκθέσεις στο πλαίσιο της αξιολόγησης της οικονομίας. Παράλληλα, θα μπορεί να αναθέτει μελέτες και στο ΔΝΤ, ικανοποιώντας τη θέληση της γερμανικής πλευράς για την εμπλοκή του Ταμείου στο τρίτο μνημόνιο.
    Χαρακτηριστικό της δύναμης που θα έχει η νέα Task Force είναι ότι θα συνομιλεί απευθείας με το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με τις προσταγές του υπερ-τοποτηρητή Ζαν Κλοντ Γιούνκερ!
    Ευρωζώνη και μνημόνια αποτελούν ένα φαύλο κύκλο – δίπολο που θέτει υπό αμφισβήτηση ακόμα και την εθνική ανεξαρτησία της χώρας.
    Κατόπιν όλων αυτών καταλαβαίνει εύκολα κανείς πόσο αστεία είναι τα επιχειρήματα των εκπροσώπων του εναπομείναντος ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων μνημονιακών πολιτικών δυνάμεων, που υποστηρίζουν ότι δήθεν θα «βελτιώσουν» μετά τις εκλογές το μνημόνιο ή ότι θα φτιάξουν ένα «παράλληλο πρόγραμμα» που θα απαλύνει, τάχα, τις καταστροφικές συνέπειες των μνημονίων.
    Ο ελληνικός λαός, όμως, γνωρίζει ότι δεν έχει σημασία να βρούμε τον επικεφαλής ενός μνημονιακού συνασπισμού και τα «εξαπτέρυγά» του , που θα εφαρμόσουν το τρίτο μνημόνιο, αλλά σημασία έχει αυτό να μην εφαρμοστεί και να ακυρωθεί μαζί με τα προηγούμενα μνημόνια!
    Η Λαϊκή Ενότητα αποτελεί τον μόνο προοδευτικό, μη-μονολιθικό, αντιμνημονιακό πόλο, που αντιστέκεται σθεναρά στις πολιτικές λιτότητας, στις προσπάθειες κατάλυσης της εθνικής κυριαρχίας από τους ισχυρούς της ευρωζώνης και τα ντόπια συνεταιράκια τους. Είναι η μόνη δύναμη που έχει επεξεργασμένο πρόγραμμα και πρόταση διεξόδου από την κρίση και την μνημονιακή λαίλαπα, πέρα και έξω από τις λογικές της νεοφιλελεύθερης Τ.Ι.Ν.Α. που υπερασπίζονται οι μνημονιακοί «σωτήρες»!

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΝΕΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΓΙΟΥΝΚΕΡ : ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ ! Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top