• Latest News

  Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

  Κωνσταντοπούλου: Τσίπρας και Παππάς πίσω από την επίθεση Καμμένου

  «Ψευδή και τερατώδη» απόπειρα που έχει μόνο στόχο να πλήξει την προσωπικότητά της και την πολιτική της υπόσταση χαρακτήρισε η πρώην πρέοδρος της Βουλής κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου την επίθεση εναντίον της για εξοπλιστικά, αφήνοντας σαφείς αιχμές εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα.

  Η κυρία Κωνσταντοπούλου σε συνέντυεξή της το απόγευμα της Κυριακής, απαντώντας στις καταγγελίες που έκανε νωρίτερα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος, εξήγησε ότι η επίθεση εναντίον της ξεκίνησε από την ιστοσελίδα του κυρίου Μπεκιάρη, που συνδέεται με τον κύριο Παππά και τον κύριο Τσίπρα και στον οποίο είχε ανατεθεί η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, συνεχίστηκε από τους αδερφούς Κουρή, αλλά και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. «Εντάσσεται σε μία στρατηγική αντιστροφής της πραγματικότητας, αποδόμησης της προσωπικότητας, δολοφονίας της προσωπικότητας με επίθεση σε έναν άνθρωπο», τόνισε.

  «Ουδέν ψευδέστερο και τερατοδέστερο» τόνισε για το θέμα που ανέκυψε η κυρία Κωνσταντοπούλου, προσθέτωντας: «έχω υπάρξει η μόνη βουλευτής που ανέδειξε το ζήτημα της μη διερεύνησης των δικογραφιών που διαβιβάζονται στη Βουλή και είμαι η μόνη Πρόεδρος που έκανε κάτι γι” αυτό».

  Η πρών πρόεδρος της Βουλής ανέφερε με ημερομηνίες τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις που έχει κάνει για τα ζητήματα που την κατηγορούν ότι απέκρυψε, κατονομάζοντας και πάλι για την επίθεση εναντίον της τον πρώην υπουργό κ. Νίκο Παππά, λέγοντας: Θα τους έλεγα, ειδικά στον πρώην υπουργό Επικρατείας κύριο Παππά, «να σταματήσουν την ελεεινή προσπάθεια απόπειρας αποδόμησής μου και σπίλωσής μου, έχω υπάρξει πάντοτε διαφανής και ειλικρινής».

  «Μπορούν να ψάξουν και στα ληξιαρχεία της Αιδηψού και της Αθήνας να βρουν τους παππούδες μου, αλλά δεν θα βρουν σκελετούς στη δική μου ντουλάπα, γιατί πάντοτε ήμουν συνεπής σε αυτά που έλεγα και έκανα», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε: «Ποτέ δεν χαρίστηκα σε κανέναν, το γνωρίζει ο κύριος Καμμένος, όταν στην περίπτωση της ασυλίας του είχα διαφοροποιηθεί από την κοινοβουλευτική μου ομάδα».

  «Είναι εξίσου ελεεινή η προσπάθεια να εμφανιστώ ως ενεργούσα υπό προσωπικό όφελος, είναι απολύτως ψευδές ότι προσέλαβα ανθρώπους στο πολιτικό μου γραφείο, ουδέποτε κατάφερα έστω τα ΦΕΚ να δημοσιεύονται στην ώρα τους, εκ μέρους υπηρεσιών που δεν ήθελαν ποτέ να συνεργαστούν» τόνισε η κυρία Κωνστντοπούλου και καέληξε:

  «Σε λίγο το δεξί από το αριστερό χέρι του παραιτηθέντος πρωθυπουργού δεν θα ξεχωρίζουν»

  Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, μιλώντας στον Σκάι αναφέρθηκε στο θέμα της βίαιης προσαγωγής Στουρνάρα στη Βουλή, κατηγορώντας την κυρία Κωνσταντοπούλου ότι την αρνήθηκε: «Όταν εγώ της ζήτησα να προσάγει βιαίως τον κ. Στουρνάρα στη Βουλή, μέσω του κ. Νικολόπουλου, το αρνήθηκε και τώρα λέει γιατί δεν συμφωνήσατε να κάνουμε βίαιη προσαγωγή».

  Στη συνέχεια άφησε αιχμές για σκόπιμη ολιγωρία της προέδρου της Βουλής σε θέματα διαφθοράς: «Η κυρία Κωνσταντοπούλου έβαλε νερό στο κρασί της στα ζητήματα της διαφθοράς. Έπρεπε οι υποθέσεις αυτές να είχαν πάει στην Ολομέλεια. Δεν ξέρω αν είχε σκοπιμότητα πάντως το ό,τι ο πατέρας της εμφανίστηκε ως δικηγόρος του Γερμανού στην υπόθεση των υποβρυχίων με ενοχλεί πάρα πολύ. Άμα είσαι συνήγορος για την υπόθεση των υποβρυχίων που έρχεται η ίδια να φέρει στην Ολομέλεια είναι ένα θέμα».

  Ο κ. Καμμένος ολοκλήρωσε την επίθεσή του στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας για σχέση της με τον κ. Κάντα, γνωστό από την εμπλοκή του στις μίζες των εξοπλιστικών: «Μαθαίνω επίσης ότι υπήρχαν σχέσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου με τον κ. Κάντα. Εμένα αυτά τα θέματα με ενοχλούν πάρα πολύ, γιατί η πρώτη εντολή που πήρε αυτή η κυβέρνηση, είναι να χτυπήσει τη διαφθορά».

  πηγή

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Κωνσταντοπούλου: Τσίπρας και Παππάς πίσω από την επίθεση Καμμένου Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
  Scroll to Top