• Latest News

    Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

    Δελτίο Τύπου: Συγκροτήθηκε η τοπική οργάνωση της «Λαϊκής Ενότητας» Θήβας

    Πραγματοποιήθηκε στις  3 Σεπτεμβρίου 2015, η ιδρυτική συνέλευση της «Λαϊκής Ενότητας» Θήβας, με μεγάλη συμμετοχή πολιτών που αποφάσισαν να συστήσουν την οργάνωση της Λαϊκής Ενότητας στην περιοχή.
    Αποτυπώθηκε ξεκάθαρα η ανάγκη από όλους τους παρευρισκόμενους, να εκφραστεί στις επερχόμενες εκλογές το μεγαλειώδες ΌΧΙ του ελληνικού Λαού στο πρόσφατο δημοψήφισμα. Αναλύθηκε η προγραμματική διακήρυξη της Λαϊκής Ενότητας, οι στόχοι και οι προγραμματικοί άξονες για τη δημιουργία ενός μεγάλου πολιτικού και κοινωνικού μετώπου ανατροπής των μνημονίων και της εξοντωτικής λιτότητας, της αντιδημοκρατικής εκτροπής και της μετατροπής της Ελλάδας σε ευρωαποικία με μοχλό το χρέος. Επίσης συζητήθηκε η πρόταση της Λ.Ε. για την οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας, τα μέτρα άμεσης στήριξης των πληττομένων λαϊκών στρωμάτων και ο προοδευτικός δρόμος για την οριστική κατάργηση των μνημονίων και την διαγραφή του χρέους. Τονίστηκε επίσης ότι η επιλογή των εκλογών εξπρές, αποσκοπεί στην υφαρπαγή της λαϊκής ψήφου, πριν ο λαός αισθανθεί τις συνέπειες του νέου μνημονίου.
    Συζητήθηκαν επίσης οργανωτικά θέματα και εκλέχθηκε Συντονιστική Επιτροπή, η οποία θα έχει και την ευθύνη για τον προγραμματισμό της προεκλογικής εκστρατείας. Τέλος, δηλώθηκαν οι υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας στο νομό  και αποφασίστηκε η πρόταση για τους υποψήφιους που θα εκπροσωπήσουν την περιοχή.
    Η πρόταση αυτή θα τεθεί στη σημερινή Ιδρυτική Συνέλευση της «Λαϊκής Ενότητας» Βοιωτίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου στις 19:30 το βράδυ, στην οποία και θα αποφασιστεί η τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου του νομού.

    Θήβα 4-9-2015
    Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας Θήβας

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Δελτίο Τύπου: Συγκροτήθηκε η τοπική οργάνωση της «Λαϊκής Ενότητας» Θήβας Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top