• Latest News

    Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

    Αυξάνονται οι νεκροί του ναυαγίου στη Λέσβο – Τραγικές εικόνες, παιδιά μεταξύ των θυμάτων

    Τραγικές είναι οι εικόνες που εκτυλίσονται απο χθες βράδυ στο Μόλυβο της Μυτιλήνης και το νέο ναυάγιο που σημειώθηκε εκεί.

    Ο μακάβριος κατάλογος αυξάνεται συνεχώς. Δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων 5 μικρά παιδιά, ανασύρθηκαν νεκρά σήμερα, 3 νοσηλεύονται στην εντατική Μονάδα του Νοσομείου Μυτιλήνης, ενω αδιευκρίνιστος είναι ακόμα ο αριθμός των ανθρώπων που αγνοούνται.

    Είναι σίγουρα περισσότεροι από τριάντα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των διασωθέντων. Συγκλονιστικές στιγμές βιώνουν κάτοικοι και σωστικά συνεργεία που προσπαθούν να βοηθήσουν και ζητούν να μπει τέλος σε αυτή την τραγωδία, ενώ οι εικόνες των μικρών παιδιών που παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή θα στοιχειώνουν για πολύ καιρό την Ευρώπη, που εμφανίζεται διχασμένη για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

    Μερικές χώρες βλέπουν ως μόνη λύση τους φράχτες στα σύνορά τους με την επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φ. Μογκερίνι να προειδοποεί για κίνδυνο της ενότητας αν δεν αντιμετωπιστεί το ζήτημα συνολικά.

    Το θέμα ήταν στο επίκεντρο των επαφών της πολτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας με το Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Φ. Β. Σταινμάγερ, που επισκέπεται σήμερα την Αθήνα.

    ΕΡΤ

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Αυξάνονται οι νεκροί του ναυαγίου στη Λέσβο – Τραγικές εικόνες, παιδιά μεταξύ των θυμάτων Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top