• Latest News

    Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

    Έτσι κινήθηκε το τάγμα εφόδου στη δολοφονία Φύσσα - Κατάθεση αστυνομικού - ΦΩΤΟ

    Ξεκίνησε η 22η ημέρα της δίκης για τη Χρυσή Αυγή με την κατάθεση του Γιώργος Ρώτα, ενός από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ η οποία έφτασε την ώρα της δολοφονίας Φύσσα στην περιοχή και αποτελούνταν από δύο μηχανές και 4 επιβαίνοντες, ενώ ταυτόχρονα έφτασε εκεί κι άλλη μία παρόμοια ομάδα ΔΙΑΣ.
    «Εγώ και ο Τσολακίδης πιάσαμε τον Ρουπακιά είχε προλάβει να μπει στο αυτοκίνητο και τον τραβήξαμε έξω», είπε ο Γ. Ρώτας εξετάζεται στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
    Για το τάγμα εφόδου της ΧΑ έχει πει «ήταν 50 περίπου άτομα οπλισμένα με ρόπαλα. Κινήθηκαν όλοι μαζί και προς την ίδια κατεύθυνση θα έλεγα ότι συνεννοήθηκαν».
    Η δίκη στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού ξεκίνησε με δήλωση της πολιτικής αγωγής για την αναγκαιότητα επανεξέτασης της απόφασης για τη μη μετάδοση των οπτικοακουστικών ντοκουμέντων-στοιχείων της δικογραφίας κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας:
    «Η ολοένα και στενότερη εφαρμογή των διατάξεων του νόμου εμποδίζει τη βαθύτερη και αποτελεσματικότερη έρευνα προς απόδειξη της πραγματικής αλήθειας. Προσφέρει προσχήματα στις προσπάθειες που καταβάλλονται για περιορισμούς στη συνταγματικά κατοχυρωμένη δημοσιότητα της δίκης».

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Έτσι κινήθηκε το τάγμα εφόδου στη δολοφονία Φύσσα - Κατάθεση αστυνομικού - ΦΩΤΟ Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top