• Latest News

    Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

    Μεϊμαράκης για ΦΠΑ: Η πολιτική απάτη του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρϋβεται πια

    Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή το θέμα του ΦΠΑ στην εκπαίδευση εξαπολύει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

    Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή το θέμα του ΦΠΑ στην εκπαίδευση εξαπολύει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σημειώνοντας πως ήταν από την αρχή στο πρόγραμμά του η επιβολή ΦΠΑ 23%.

    «Αυτοί τον σκέφτηκαν και αυτοί τον πρότειναν στην τρόικα. Στη συνέχεια, κάτω από την πίεση της κοινωνίας, ισχυρίζονταν πως έψαχναν δήθεν για ισοδύναμα», αναφέρει ο πρόεδρος της Ν.Δ. και προσθέτει: «Τώρα ομολογούν πως αυτό το θέμα δεν είναι στις προτεραιότητές τους. Τώρα μιλούν για “πενταροδεκάρες” και ισχυρίζονται πως τα φροντιστήρια και τα ΙΕΚ αφορούν μόνο τους προνομιούχους. Ομολογούν, ταυτόχρονα, πως άρχισαν παζάρια με την τρόικα για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και τα “κόκκινα δάνεια”. Παζάρια που προεκλογικά, για να υφαρπάξουν τις ψήφους των πολιτών, απέκλειαν».

    Ο Ευ. Μεϊμαράκης τονίζει πως «η πολιτική απάτη του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβεται πια» και προσθέτει πως «το ψέμα και η απέχθεια σε κάθε τι το ιδιωτικό είναι στο DNA του».
    ΠΗΓΗ

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Μεϊμαράκης για ΦΠΑ: Η πολιτική απάτη του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρϋβεται πια Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top