• Latest News

    Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

    Κάλεσμα προς τους αναποφάσιστους πολίτες αλλά και στους πολίτες που για κάποιους λόγους θέλουν να απέχουν


    Η Λαϊκή Ενότητα δημιουργήθηκε για να δώσει δύναμη και φωνή στα τμήματα της κοινωνίας που τα τελευταία χρόνια έγιναν τα θύματα της λεηλασίας των μνημονίων.Είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος χωρίς χρέη και μνημόνια που οδηγεί στη δημοκρατία στην εθνική ανεξαρτησία και τη λαϊκή κυριαρχία.
    Η αποχή, βολεύει κομματικούς στρατούς, που ψηφίζουν οργανωμένα κυνηγώντας στόχους και εξυπηρετώντας συμφέροντα. Βολεύει τους ναζί, που μοιάζουν μεγάλο ψάρι, όσο μικραίνει η λίμνη της συμμετοχής, ενώ στην πραγματικότητα, είναι μια θλιβερή μειοψηφία σε μια κοινωνία, που παρά τις συνθήκες ακραίας λιτότητας, δεν έχασε την ψυχή της.
    Η ιστορία μας, που τόσο συχνά την επικαλούμαστε, είναι γεμάτη από ήττες και απογοητεύσεις. Κάθε φορά συνεχίσαμε και σταθήκαμε όρθιοι. Η εκλογική αναμέτρηση που έρχεται είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για να μην ανταποκριθούμε στην υποχρέωση μας να συμμετέχουμε, λόγω κάποιου είδους "εθνικής μελαγχολίας".
    Το να κατέβεις σε έναν αγώνα, δεν σημαίνει ότι θα τον κερδίσεις, αλλά σίγουρα θα κερδίσεις περισσότερα από το να μην συμμετείχες καθόλου.Αν έχεις απογοητευθεί από τα μνημονιακά κόμματα τα οποία έχουν μετατραπεί σε απλούς υπαλληλίσκους υπηρετώντας τα σχέδια της Μέρκελ και του Σόιμπλε , εμείς σου λέμε μην τους αφήσεις να αποφασίζουν για σένα χωρίς εσένα . Η Λαϊκή Ενότητα έχει εναλλακτική προοδευτική πρόταση. Το μόνο που θα στερήσει από την Ελλάδα είναι οι αλυσίδες της. Περιλαμβάνει την κατάργηση των μνημονίων, το σταμάτημα της λιτότητας, την ανάκτηση της εθνικής νομισματικής κυριαρχίας, τη διακοπή πληρωμής του χρέους και την εθνικοποίηση των τραπεζών, για μια Ελλάδα με δημοκρατία με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, και πάνω απ΄όλα ελεύθερη!

    Φίλοι Λαϊκής  Ενότητας

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Κάλεσμα προς τους αναποφάσιστους πολίτες αλλά και στους πολίτες που για κάποιους λόγους θέλουν να απέχουν Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top