• Latest News

    Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

    Η μυστική συμφωνία του Τσίπρα με τους μένουμε Ευρώπη και τις Βρυξέλλες πριν το δημοψήφισμα

    Πριν από  τις εκλογές  του Ιανουαρίου ο Τσίπρας είχε έρθει σε επαφή με τους δανειστές για το πως θα φέρει το νέο μνημόνιο.Επέλεξαν τον Τσίπρα και τον Καμμένο διότι ήταν οι μόνοι που μπορούσαν να παραμυθιάσουν τον λαό με αντιμνημονιακές κορώνες πριν τις εκλογές έτσι ώστε να προετοιμαστεί καταλλήλως το έδαφος. .Σε αυτό το σημείο να πω ότι μόνο η ομάδα Μαξίμου γνώριζε συν τον Καμμένο όλοι οι άλλοι άθελά τους έπαιξαν το παιγνίδι του Τσίπρα,Καμμένου, και των δανειστών.
    Κερδίζοντας τις εκλογές λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ αμέσως συνεργάστηκε με τον Καμμένο τοποθετήθηκε και η ομάδα Μαξίμου η οποία ήταν μιλημένη από τον Τσίπρα  και τα είχαν συμφωνήσει πριν τις εκλογές και από εκεί και πέρα άρχισαν οι διαπραγματεύσεις...της πλάκας....κάνοντας λόγο για νωπή εντολή.. δια στόματος  Τσίπρα και ότι θα τα κάνουμε όλα Κούγκι από τον  Καμμένο..και άλλα τέτοια χαριτωμένα....και έτσι  πέρναγε ο καιρός αλλά οι δόσεις  πληρώνονταν κανονικά! Από εκεί που το χρέος δεν ήταν βιώσιμο ξαφνικά η ομάδα Μαξίμου το αναγνώρισε και μάλιστα τράβηξε και όλα τα αποθεματικά και έτσι επί της ουσίας παραδόθηκε στους δανειστές και εδώ αρχίζουν να εφαρμόζουν το σχέδιό τους.
    Αφού πληρώνονται οι δόσεις ξεκινάνε οι εμπλοκές στην διαπραγμάτευση της πλάκας..... και φτάνουμε στο δημοψήφισμα εν μέσω κλειστών τραπεζών (  ο Τσίπρας λέει ότι δεν περίμενε να κλείσουν τις τράπεζες....στην Κύπρο δεν γνώριζε τι έγινε; μήπως δεν τα είχε πει ο ίδιος στον Χατζηνικολάου το 2011 δείτε το βίντεο εδώ. )  αλλά το σχέδιο  είχε ως εξής.Κλείνουν οι τράπεζες δημιουργούν φόβο στον κόσμο από τα ΜΜΕ ώστε να τον  χειραγωγήσουν μέσω του φόβου και  προχωράνε σε δημοψήφισμα σε συνεννόηση  με τους μένουμε Ευρώπη και τους δανειστές ( θα θυμάστε τα ταξιδάκια του Σαμαρά της Μπακογιάννη, του ποταμίσιου, της Φώφης κλπ στις Βρυξέλλες, αλλά και του Τσίπρα που έτρεχε συνέχεια στους δανειστές διότι αυτά δεν λέγονται από τηλεδιασκέψεις..) Βγαίνουν λοιπόν οργανωμένα οι μένουμε Ευρώπη στις πλατείες αρχίζουν και οι δανειστές την καμπάνια υπέρ του ΝΑΙ τρομοκρατούν και τα ΜΜΕ τον κόσμο με τις κλειστές τράπεζες και με  τα capital control  και είναι όλα έτοιμα για την νίκη του ΝΑΙ , μόνο που δεν λογάριασαν τον λαό που θύμωσε και θέλησε να αντισταθεί στα μνημόνια και στους εκβιασμούς και εκεί πάνω έφαγαν τα μούτρα τους., χαρακτηριστική η ομολογία του Βαρουφάκη ότι με το που το ΟΧΙ πήρε 61.3% το Μαξίμου είχε πένθος!  Και γιατί είχε πένθος; διότι το σχέδιο ήθελε το ΝΑΙ για έρθει το μνημόνιο πιο εύκολα....και τι κάνει ο Τσίπρας την επομένη; παραιτεί κατόπιν εντολής Σόιμπλε τον Υπουργό Οικονομικών Γ.Βαρουφάκη και αμέσως μετά συνθηκολογεί με τους ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ .Αλήθεια του έδωσε το 61.3% τέτοια εντολή; και αφού λοιπόν συνθηκολογεί γίνονται όλοι μια παρεούλα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΑΝΕΛ και η ομαδούλα του Μαξίμου και ρίχνονται στη μάχη..πως θα φέρουν το μνημόνιο το οποίο είχε συμφωνηθεί πριν από τις εκλογές και μπορούσε να το φέρει αναίμακτα μόνο ο Τσίπρας και ο Καμμένος .Τέλος να σημειωθεί ο βρώμικος ρόλος του ΚΚΕ όπου στο δημοψήφισμα έβγαλε δικό του ψηφοδέλτιο διότι δεν ήθελε να ψηφίσει ΟΧΙ αλλά ταυτοχρόνως είχε ως στόχο να αποδυναμώσει το  ΟΧΙ κάτι που εν μέρει το κατάφερε. Μετά απ΄όλα αυτά το μνημόνιο είναι γεγονός και μην ακούτε τώρα το τι λένε που ξεκατινιάζονται για να διαφυλάξουν τα μαγαζάκια τους.....οι μόνοι που δεν γνώριζαν και αντέδρασαν είναι οι βουλευτές και οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ  που αντέδρασαν και αμέσως με το που ήρθε το μνημόνιο διαχώρισαν την θέση τους, και δημιούργησαν την Λαϊκή Ενότητα. Καλώς το δεχτήκατε λοιπόν το νέο και  πιο σκληρό μνημόνιο που ήρθε ποτέ .

    Δημήτρης Σούλης

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η μυστική συμφωνία του Τσίπρα με τους μένουμε Ευρώπη και τις Βρυξέλλες πριν το δημοψήφισμα Rating: 5 Reviewed By: filoilaikisenotitas
    Scroll to Top